Om Söklån.nuSöklån.nu är en oberoende och ledande jämförelseportal för alla olika typer av lånebehov. Tjänsten är helt kostnadsfri att använda. Vi samarbetar bara med seriösa banker och långivare som har som mål att öka sin marknadspositionering och online närvaro. Vårat mål är att ha det bredaste urvalet av banker och långivare i Sverige, inom samtliga nischer.

Tjänsten är upplagd på ett enkelt och smidigt sätt så att det ska vara så lättnavigerat och okomplicerat som möjligt för dig att hitta det du behöver. Att låna pengar ska inte vara krångligt. Sanningen är att det faktiskt inte alls är så komplicerat med lån och krediter. Visst kan det handla om stora pengar, men själva utlåningsprocessen ska inte behöva vara krånglig.

Det finns en hel del med långivare på marknaden idag, vissa är mer seriösa än andra. Här på söklån har vi bara samlat de bästa långivarna, som redan har ett gott rykte på marknaden, eller som vi redan vet är seriösa och att lita på. Vi värdesätter en bank högre än andra genom att stämma av vissa kriterier som exempelvis- deras räntor och övriga kostnader, antal nöjda kunder och bankens egna ledning och kundtjänst.


Vårat Fokus

Vårat främsta fokus är och ska vara på våra användare. Att de upplever en smidig och tydlig portal som hjälper dem med frågor rörande privatekonomi, företagsekonomi och andra relaterade ämnen. Detta gör vi genom den information vi förser våra användare med, vägledningen vi ger, och de verktyg vi skapar genom att vara objektiva, rak på sak, och fullständigt oberoende med de betyg och recensioner vi förser våra användare med, vi tar aldrig extra parti för någon speciell partner utan starka fundamentala grunder.

Har du frågor eller feedback på vårat jobb? Kanske vill du att vi ska ändra på något, eller vara tydligare med något? Har vi missat något? Kontakta oss då gärna på mail. Hur tjänar vi då pengar om allt ska vara kostnadsfritt kanske du undrar? Dels tjänar vi på annonsering, men vi får även viss ersättning och kompensation för de "leads" och kunder vi genererar varje månad till våra samarbetspartners och uppdragsgivare.

Vi utvecklar sidan hela tiden, och jobbar ständigt med att vara uppdaterade. Dels har vi våra egna algoritmer som uppdaterar sidan automatiskt när förändringar sker hos de banker vi bevakar åt våra användare. Samt att vi själva jobbar aktivt med att vara i framkant i branschen, och förse våra användare med den bästa möjliga användarupplevelsen samt information.


Varför använda Söklån.nu?

  • 100 % oberoende och opartiska
  • Ständigt uppdaterad och kvalitativ information
  • Samarbetar med ett brett urval av seriösa långivare
  • Vi gör det tydligt och enkelt att låna pengar!
  • Tjänsten är gratis.

© Söklån.nu 2018 - All Rights Reserved.