"Mycket smidig tjänst, gillar att de är så tydliga med detaljerna" - Anna Svensson

Om Tryggkredit

- 4.5 av 5

Tryggkredit ägs av “S & A Sverige AB” som även äger Säkerfinans, Mobillån & Snabbfinans.

Tryggkredit är ett bra alternativ för dig som har en stadig inkomst på minst 150 000 kr / år. Då du får en bra eff. årsränta på endast 28 % på både onlinekrediten och snabblånet. Föredrar du en flexibel återbetalnigstid? Ja, då passar nog onlinekrediten dig. Föredrar du däremot att få allt utbetalt direkt till kontot med en fast månadskostnad istället? Då passar snabblånet dig bättre.


Lånebelopp:

1 000 - 40 000 kr

Löptid:

Flexibel / 24 månader

Eff. årsränta:

28 %

Min. ålder:

20 år

Förutsättningar:


Utbetalning: Direkt utbetalning till Handelsbanken, Swedbank, SEB & Nordea.
Kreditupplysning: Bisnode för onlinekrediten, och UC för snabblånet.

Villkor för att bli godkänd:


 • Ålder: 20 år eller äldre
 • Årsinkomst: 150 000 kr i taxerad inkomst
 • Betalningsanmärkningar: Nej
 • Folkbokförd: Sverige
 • Övrigt: Svenskt mobilabonnemang

Om Krediten:


Tryggkredit har två olika låneformer. Onlinekredit och snabblån. Nya kunder kan låna max 25 000 kr, återkommande kunder kan låna upp till 40 000 kr.

Båda låneformerna har en eff. årsränta på låga 28 %. Det är upp till dig vilken låneform du väljer:


Onlinekrediten:

Tryggkredit har en av marknadens absolut billigaste onlinekrediter på endast 28 % i effektiv årsränta. Man måste betala in 5% av sin kreditlimit varje månad oavsett om man använder krediten eller inte. Återbetalningstiden är flexibel utefter dina förutsättningar.

Det lönar sig alltså inte om du ska ha krediten liggande länge utan att använda den. Men vet du av att du ska använda krediten så har du ett mycket bra alternativ till sms lån med denna låneform då du har stor flexibilitet med din återbetalning.

Snabblånet:

Alla snabblåne summor du lånar av Tryggkredit har en fast återbetalningstid på 360 dagar. Även detta lån har en fast eff. årsränta på låga 28 %.

Vet du att du exakt hur vilken summa du behöver, och vill ha den den snabbt utbetald så passar denna låneform mycket bättre. Du får hela beloppet utbetalt till ditt konto direkt och månadskostnaden blir fast istället för flexibel.


S & A Sverige AB – Tryggkredit

Tryggkredit.se

Erik Dahlbergsallén 15, 115 20, Stockholm

556678-2677

[email protected]

08-668 20 50

Fördelar:

 • Marknadens billigaste onlinekredit
 • Fast eff. årsränta på endast 28 %
 • Tydliga villkor
 • Snabb utbetalning
 • Välj mellan flexibel onlinekredit / fast månadskostnad (snabblån

Nackdelar:

 • Accepterar inte betalningsanmärkningar
 • Högt inkomskrav på 150.000 kr / år

Tryggkredit Betyg

Priser:

5 av 5

Beviljandegrad:

3.5 av 5

Öppettider:

4 av 5

Sammanfattning:


Tryggkredit ägs av “S & A Sverige” som ju även äger andra kända varumärken såsom Mobillån, Snabbfinans och Säkerfinans. Alla deras varumärken har många likheter, men det som utmärker Tryggkredit är att de har en fast årsränta på endast 28 % och använder sig av UC för deras snabblån. Däremot är onlinekrediten fri från UC.

Föredrar du en flexibel återbetalningstid så är det onlinekrediten du bör välja. Vill du däremot ha en fast månadskostnad och få allting utbetalt direkt till ditt bankkonto, ja, då är det snabblånet som du bör välja.

Som namnet även antyder så är dom trygga i sin utlåning med tanke på att dom har lite högre krav på dig som låntagare. De har ett relativt högt inkomstkrav på 150 000 / år och accepterar inga betalningsanmärkningar.

Detta är även något som de flesta av S & A Sveriges andra långivare har gemensamt, att de har höga inkomstkrav, samt att de inte accepterar betalningsanmärkningar.


© Söklån.nu 2018 - All Rights Reserved.