"Mycket smidig tjänst, gillar att de är så tydliga med detaljerna" - Anna Svensson

Om Snabbfinans
- 3.5 av 5

Snabbfinans ägs av “S & A Sverige AB” som även äger Mobillån, Tryggkredit & Säkerfinans. Snabbfinans främsta målsättning är att ständigt vara lyhörd efter sina kunders åsikter och behov för att på bästa sätt erbjuda en säker kredittjänst med fokus på snabbhet och enkel hantering.

Med snabbfinans kan du välja antingen en flexibel kontokredit som fungerar som ett vanligt kreditkort men via mobilen, eller ett vanligt snabblån.


Lånebelopp:

1 000 - 40 000 kr

Löptid:

2 - 24 månader

Eff. årsränta:

316 - 885 %

Min. ålder:

20 år

Förutsättningar:


Utbetalning: Pengarna på kontot direkt med SEB, Handelsbanken, Nordea & Swedbank. Med övriga banker så har du pengarna samma dag om du ansöker innan 13.30, annars nästa vardag.
Kreditupplysning: Bisnode

Villkor för att bli godkänd:


 • Ålder: Minst 20 år eller äldre
 • Årsinkomst: Taxerad inkomst på minst 150,000 kr / år
 • Betalningsanmärkningar: Nej
 • Folkbokförd: Varit folkbokförd i Sverige i minst 3 år
 • Övrigt: —

Om Krediten:


Snabbfinans främsta fokus är sina kunder, snabba utbetalningar och enkel hantering. Deras kundservice finns tillgänglig 6 dagar i veckan.

Du ansöker smidigt på deras hemsida och får svar inom 1 timme, det brukar inte ta mer än någon minut att ansöka, svaret får du sedan via sms och mail.

Du kan välja att antingen ansöka om en kontokredit eller ett snabblån:

Kontokredit: Fördelen med en kontokredit är att du får en tillgänglig kredit på din mobil som du kan använda när du behöver den. En kontokredit har även en lägre kostnad jämfört med andra lån.

Snabblån: Vet du redan vilken lånesumma du behöver så kan du ansöka om ett snabblån med en specifik löptid istället.


S & A Sverige AB – Snabbfinans

snabbfinans.se

Erik Dahlbergsallén 15, 115 20, Stockholm

556678-2677

[email protected]

08-22 20 50

Fördelar:

 • Tillmötesgående och bra kundservice
 • Snabba utbetalningar
 • Ingen UC
 • Godkänner betalningsanmärkningar
 • Lånar upp till 40 000 kr (25 000 för nya kunder)

Nackdelar:

 • Godkänner inte betalningsanmärkningar

Snabbfinans Betyg

Priser:

2.5 av 5

Beviljandegrad:

3 av 5

Öppettider:

3 av 5

Sammanfattning:


Snabbfinans är som sagt en bank med fokus på dig som kund, snabbhet och smidig hantering. Perfekt för dig med krav på snabbhet och enkelhet.

Dom erbjuder två olika kreditformer: Kontokredit och snabblån. Med kontokredit så ansöker du om en summa som blir som en tillgänglig kredit i din mobil, du använder då endast det du behöver, precis som ett fysiskt kreditkort. Den har även lägre kostnader än vanliga snabblån.

Det andra är snabblån. Då söker du som vanligt om en specifik summa med en återbetalningstid. Passar bra för dig som behöver pengarna direkt och redan vet ungefär vilken summa du behöver. Ett knep när man är osäker på vilken summa man behöver är att söka på en större summa (man tar en marginal) och sedan betalar tillbaka det man inte behövde. Det kan till och med i vissa fall ge en lägre ränta.

Snabbfinans ingår i en koncern, “S & A Sverige AB”, som man lugnt kan kalla för erfarna på marknaden, de var först i Sverige med att introducera snabblån år 2006.


© Söklån.nu 2018 - All Rights Reserved.