"Mycket smidig tjänst, gillar att de är så tydliga med detaljerna" - Anna Svensson

Om Säkerfinans

- 3.5 av 5

Säkerfinans ägs av “S & A Sverige AB” som även äger Mobillån, Snabbfinans och Tryggkredit. Alla av S & A Sverige’s långivare har mycket gemensamt. Bl.a. att dom har rätt höga inkomstkrav på sina kunder, alltså minst 150.000 kr per år i taxerad inkomst.

Deras kontokredit är något billigare än deras snabblån och har en mer flexibel återbetalningstid. Men vill du hellre ha en fast månadskostnad så passar snabblånet bättre, då väljer du en återbetalningstid från 61 – 360 dagar.

Ansöknings processes är smidig och enkel. Du fyller bara i dina uppgifter på deras sökformulär och klickar på ansök. Är du ny kund så behöver du även verifiera dig med din bank.


Lånebelopp:

1 000 - 40 000 kr

Löptid:

2 - 24 månader

Eff. årsränta:

227,0 - 632,0 %

Min. ålder:

20 år

Förutsättningar:


Utbetalning: Pengarna på kontot direkt med SEB, Swedbank, Handelsbanken och Nordea. Annars samma dag om du söker innan 13.00, senast nästa vardag.
Kreditupplysning: Instantor

Villkor för att bli godkänd:


 • Ålder: 20 – 62 år
 • Årsinkomst: Minst 150.000 kr per år
 • Betalningsanmärkningar: Nej
 • Folkbokförd: Sverige
 • Övrigt: Mobilabonnemang

Om Krediten:


Säkerfinans erbjuder två olika låne- former. Kontokrediter och snabblån. Säkerfinans strävar efter att vara en ansvarsfull långivare genom att de har lite högre krav på sina låntagare. B.la. att du har en taxerad inkomst på minst 150.000 kr per år. Samt att de samlar in dina uppgifter på ett säkert sätt utan att sprida dom till tredje part.

Ansökningsprocessen är enkel och smidig hos Säkerfinans, de har en bra kundtjänst som alltid ställer upp när du har några som helst frågor och funderingar kring deras tjänst.

Som ny kund har du möjlighet att låna upp till 25 000 kr, är du dock en återkommande kund så kan du låna upp till 40 000 kr.

Säkerfinans kontokredit är flexibel och du använder bara det du behöver, minsta belopp att betala varje månad med kontokrediten är 11,0 %. Denna låneform lönar sig alltså om du vet att du kommer använda pengarna, eftersom dom tar en minimum avgift varje månad.

Snabblånet däremot har en fast månadskostnad. Återbetalningstiden är från 2 till 24 månader. Fördelen med denna låneform är att du får pengarna på ditt konto näst intill direkt i många fall. Senast inom 1 vardag ska du ha pengarna på kontot om du blir beviljad.


S & A Sverige AB – Säkerfinans

Säkerfinans.se

Erik Dahlbergsallén 15, 115 20, Stockholm

556678-2677

[email protected]äkerfinans.se

08-644 20 10

Fördelar:

 • Snabb utbetalning
 • Lånar ända upp till 40 000 kr (25 000 kr för nya kunder)
 • Ansvarsfull utlåning
 • Ingen UC

Nackdelar:

 • Accepterar inte betalningsanmärkningar
 • Högt inkomstkrav på 150.000 kr per år

Säkerfinans Betyg

Priser:

3 av 5

Beviljandegrad:

3 av 5

Öppettider:

4 av 5

Sammanfattning:


Säkerfinans ingår i “S & A Sverige AB” koncernen och var det första företaget att introducera snabblån i Sverige med Mobillån. Sedan dess har de startat upp fler banker med lite olika inriktningar, som Snabbfinans, Tryggkredit och SäkerFinans.

Säkerfinans strävar mot att vara en ansvarsfull och säker bank. Det gör dom dels genom att vara väldigt tydliga i sina villkor, samt att de har ett rätt högt inkomstkrav på minst 150.000 kr per år.

I övrigt så tycker vi att att Säkerfinans är en bra och pålitlig bank. Ansökan är enkel och okomplicerad, och blir du beviljad så har du pengarna på ditt konto samma dag eller senast nästa dag.


© Söklån.nu 2018 - All Rights Reserved.