"Mycket smidig tjänst, gillar att de är så tydliga med detaljerna" - Anna Svensson

Om Nordiclån- 5 av 5

Nordiclån ingår i “Thorn Svenska AB” koncernen som även äger Modus Finans, Fokuslån, Klicklån, L’easy. De har en lång och gedigen erfarenhet av branschen och har ett bra anseende. Nordiclån’s prioritet är att du ska känna dig trygg, och att du ska få dom bästa möjliga lånevillkoren. Nordiclån har en mycket bra kundservice som finns tillgängliga mån – lör.

Nordiclån’s lån är av den större typen, minst 10.000 kr. Trots detta så har dom ändå väldigt snabba utbetalningar, pengarna finns på kontot redan samma dag, men senast nästa dag. Med Nordiclån så får du en seriös lånehantering, de har dessutom marknadens lägsta minimum ränta från låga 7,92 %.


Lånebelopp:

10 000 - 50 000 kr

Löptid:

12 - 80 månader

Eff. årsränta:

9,61 - 43,69 %

Min. ålder:

20 år

Förutsättningar:


Utbetalning: Pengarna på kontot samma dag om ansökan görs innan 12.00 - 13.00 under vardag. Annars kommande bankdag.
Kreditupplysning: UC

Villkor för att bli godkänd:


 • Ålder: 20 år eller äldre
 • Årsinkomst: Inget min. krav, gör individuell bedömning
 • Betalningsanmärkningar: Nej
 • Folkbokförd: --
 • Övrigt: —

Om Krediten:


Behöver du låna en större summa snabbt, dvs. minst 20 000 kr och mer, så är nog Nordiclån, tillsammans med de andra långivarna inom Thorn Svenska AB koncernen, som exempelvis Modus Finans och Léasy, bland de bästa alternativen som finns idag inom större snabblån.

Nordiclån har marknadens lägsta “lägsta ränta” idag, den börjar från låga 7,92 % (max eff. ränta är 43,69 %) .

Det som skiljer Nordiclån mot exempelvis Modus Finans och Léasy, (som ingår i koncernen) är att den lägsta räntan är lägre hos Nordiclån. Samt att man har möjlighet till en något längre återbetalningstid med Nordiclån.

Det dom alla har gemensamt är att maxbeloppet ligger på 50 000 kr, maxräntan är dock densamma mellan Nordiclån och Léasy. Däremot har Modus Finans den lägsta maxräntan av alla Thorns långivare.

Det går snabbt att ansöka, processen är mycket smidig allt och görs över nätet. Du använder pengarna till vad du vill, du behöver inte lämna sådan information när du söker, som man däremot brukar behöva göra när man söker privatlån.

Man skulle kunna säga att Nordiclån är lite av en kombination av snabba sms lån, eller snabblån som det även kallas, och privatlån.


Thorn Svenska AB – Nordiclån

Nordiclån.se

Vretenvägen 13, 171 54, Solna

556136-8480

[email protected]

020-24 24 24

Fördelar:

 • Låg ränta mellan 7,92 % – 21,6 %
 • Fast månadskostnad
 • Lång löptid
 • Möjlighet till 2 betalningsfria månader
 • Inget min. krav på inkomst

Nackdelar:

 • Godkänner ej betalningsanmärkningar

Nordiclån Betyg

Priser:

5 av 5

Beviljandegrad:

4 av 5

Öppettider:

3.5 av 5

Sammanfattning:


Nordiclån ingår i Thorn Svenska AB koncernen som är ett etbalerat och stabilt företag. Dom har flera varumärken bakom sig. Bland annat Modus Finans som är den nyaste, Léasy, Fokuslån och Nordiclån m.m.

Behöver du låna en större summa realtivt snabbt, alltså över 10 000 kr, så är Nordiclån en av de bästa snabb- långivare som finns idag. Dom har hyfsat bra beviljningsgrad. Har du en bra och stabil ekonomi så kan du mycket väl få den lägsta räntan.

Man bör dock vara medveten om att Nordiclån tar en UC på dig, vilket innebär att nästa gång du söker ett lån hos en bank så kommer det att synas utåt att du sökt lån hos dom.

Det är egentligen inte en nackdel med det, sålänge man inte bara tar en UC "allt för ofta", speciellt då om du tänkt söka bolån inom en snar framtid och vill ha en väldigt bra ränta.

Föredrar du att det inte tas en UC så finns det många andra bra lån vi har samlat med bra villkor, som exempelvis ferratum bank, mobillån m.m. Stör en Kreditupplysning inte dig, så säger vi.. kör!

Det råder dock ingen tvekan om att nordiclån är en av de bästa snabblånen som finns idag. Dock kan du ju ansöka om minst 10 000 kr. Så Nordiclån placerar sig i de större snabblånen på markanden. Men där har dom stark position på marknaden. Och det ingen som blir förvånad över deras stora popularitet som dom har inom snabblåne branschen.


© Söklån.nu 2018 - All Rights Reserved.