"Mycket smidig tjänst, gillar att de är så tydliga med detaljerna" - Anna Svensson

Om Monetti- 4.5 av 5

Monetti grundades år 2006 och ägs av norska “Folkefinans AS“. Monetti’s vision har alltid varit att erbjuda mindre lån till bättre villkor än konkurrenterna. Monetti har länge varit en populär snabblånegivare i Sverige.

Monetti’s lån är relativt billiga och har historiskt haft en hög beviljandegrad. Beviljandegraden är något som förändras över tiden hos alla banker. Men rent generellt så beviljar Monetti många ansökningar. Monetti’s lånevillkor är tydliga, deras utbetalningar är snabba, oftast har man pengarna samma dag om man söker innan 13.00, annars senast nästa bankdag.


Lånebelopp:

1 000 - 20 000 kr

Löptid:

1 - 12 månader

Eff. årsränta:

87 - 321 %

Min. ålder:

18 år

Förutsättningar:


Utbetalning: Pengarna på kontot samma dag om ansökan görs innan 12.30 under vardag. Annars kommande bankdag.
Kreditupplysning: Bisnode

Villkor för att bli godkänd:


 • Ålder: 18 år eller äldre
 • Årsinkomst: Har en taxerad inkomst, gör individuell bedömning
 • Betalningsanmärkningar: Ja, det är ok
 • Folkbokförd: Sverige
 • Övrigt: —

Om Krediten:


Monetti har länge dominerat den Svenska snabb-låne branschen sedan deras start. Dom har en hög beviljandegrad, vilket innebär att dom godkänner väldigt många ansökningar, även om du har betalningsanmärkningar.

Dom anser inte att det ska behöva hindra dig från att låna sålänge de anser att du har en hyfsat god betalningsförmåga.

Du får besked direkt online, och kan ansöka snabbt och enkelt både via din mobil och dator.

Monetti använder “lika principen”, och ger lika ränta till alla (även till dig med betalningsanm.) Dom har tydliga priser och villkor när du gör din ansökan.

Ett stort pluss i kanten för Monetti är att dom har en tillgänglig och tillmötesgående kundservice som har öppet alla dagar i veckan. Ända fram till 18.00 på vardagar och fram till 15.00 på helger.

Monetti har snabba utbetalningar och behandlar din låneansökan varje dag. Ansöker du en förmiddag under en vardag så har du pengarna på ditt konto inom någon timme. Dock betalar dom bara ut lån på vardagar. Men du får fortfarande svar och besked på din ansökan på helger.

Precis som med alla andra lån här på söklån.nu så kan du betala tillbaka hela ditt lån i förväg hos Monetti helt utan kostnad när tillfälle ges. Kom ihåg att en ansökan aldrig är bindande. Och självklart kan du göra en ansökan hos fler banker om du inte skulle bli beviljad.

I övrigt så tycker vi att Monetti lever upp till sin höga popularitet och goda rykte. Vi tycker att dom är en mycket bra bank att låna pengar från när man behöver det. Fördelen med snabblån är att man aldrig behöver uppge vad man lånar pengarna till.


Folkefinans AS – Monetti

Monetti.se

Medborgarplatsen 3, 102 66, Stockholm

516404-7044

[email protected]

08-588 581 00

Fördelar:

 • Kundservice öppet alla dagar
 • Hög beviljandegrad
 • Lika ränta och villkor för alla
 • Godkänner betalningsanmärkningar
 • Låg åldersgräns (18 år)
 • Ingen UC

Nackdelar:

 • Utbetalningar endast vardagar

Monetti Betyg

Priser:

4 av 5

Beviljandegrad:

5 av 5

Öppettider:

4 av 5

Sammanfattning:


Monetti har länge varit en dominerande aktör i den Svenska sms låne branschen. Dom har en hög beviljandegrad på sina inkommande ansökningar. Även om man har betalningsanmärkningar så lånar dom ut till samma villkor som till alla andra.

Ett stort pluss för Monetti är deras tillgängliga kundservice som har öppet alla dagar, samt deras tydlighet med kostnader och räntor innan du söker lånet.

Alla får samma ränta, och därför blir det också väldigt klart för dig över vilka kostander & räntor du kommer att få innan du ansöker.

Monetti lånar även ut till dig med betalningsanmärkningar då dom ser till fler kriterier än endast anmärkningar hos en person.

Det är alltså frittfram för dig med anmärkningar hos kronofogden att ändå söka lån hos Monetti. Detta gör att vi kallar Monetti för den den “personliga & humana banken”.


© Söklån.nu 2018 - All Rights Reserved.