"Mycket smidig tjänst, gillar att de är så tydliga med detaljerna" - Anna Svensson

Om Modus Finans


- 5 av 5


Modus Finans är en relativt ny långivare som släpptes på marknaden sommaren 2017. Dom ägs och ingår i kända “Thorn Svenska AB” koncernen, som även äger Nordiclån, Leasy och Fokuslån. Modus Finans har en av de lägsta “max räntorna” av alla snabblångivare som finns idag i Sverige, och har även mycket bra lägsta ränta på låga 9,84 %.

En till egenskap som gör att Modus Finans sticker ut så mycket är de betalningsfria månader man kan välja att få per år. Du bestämmer vilka 2 månader du vill ha som betalningsfritt per år när du gör din ansökan, ex. juli och december. Då betalar du 0 kr dessa månader varje år. Man kan inte välja bara 1 betalningsfri månad, utan antingen 0 månader, eller 2 månader per år.


Lånebelopp:

10 000 - 50 000 kr

Löptid:

12 - 78 månader

Eff. årsränta:

11,39 - 39,73 %

Min. ålder:

20 år

Förutsättningar:


Utbetalning: Pengarna på kontot samma dag som lånet blir godkänt, eller senast nästa vardag.
Kreditupplysning: UC

Villkor för att bli godkänd:


 • Ålder: 20 år eller äldre
 • Årsinkomst: Individuell bedöming
 • Betalningsanmärkningar: Nej
 • Folkbokförd: --
 • Övrigt: -—

Om Krediten:


Modus Finans erbjuder lån mellan 10 000 – 50 000 kr. Räntan sätts individuellt och är mellan 9,84 – 21,60 % (11,39 – 39,73 eff. ränta).

Löptiden för lånet är mellan 12 – 78 månader. Man kan även välja 2 betalningsfria månader per år i samband med sin ansökan. Lite lustigt är att man inte kan välja bara 1 månad, utan antingen 0 eller 2 månader.

En ansökan hos Modus Finans går snabbt och är mycket smidig via nätet, och man får svar direkt inom 1 timme under deras öppettider. Pengarna hamnar på kontot samma dag eller senast nästa förmiddag beroende på vilken tid du sökte lånet.

Modus Finans är nog en av de bästa alternativen som finns idag när det gäller stora snabblån med summor över 15 – 20 000 kr. Sedan finns det även onlinekrediter som har liknande låga räntor, men då ska man komma ihåg att de två är helt olika låneformer.

Modus Finans intoducerades på marknaden sommaren 2017 och ingår i Thorn Svenska AB koncernen.

Precis som med alla andra lån här på söklån.nu, så går det även att lösa Modus Finans lån i förtid, när som helst, utan någon som helst extra kostnad.


Thorn Svenska AB – Modus Finans

Modusfinans.se

Vretenvägen 13, 171 54, Solna

556136-8480

[email protected]

020-24 24 24

Fördelar:

 • Låg ränta
 • 2 betalningsfria månader per år
 • Kan låna upp till 50 000 kr
 • Lång löptid
 • Bra alternativ till privatlån

Nackdelar:

 • Accepterar ej betalningsanmärkningar

Modus Finans Betyg

Priser:

5 av 5

Beviljandegrad:

4 av 5

Öppettider:

3.5 av 5

Sammanfattning:


Modus Finans ägs av “Thorn Svenska AB” som även äger Nordiclån, Fokuslån, Léasy och Klicklån. Modus Finans grundades sommaren 2017 med ambitionen av att erbjuda lån till bättre räntor än konkurrenterna.

I samband med ansökan hos Modus Finans, så har du möjlighet att bestämma antingen 0 eller 2 betalningsfria månader per år. Det kan vara extra bekvämt när man känner att man vill ha lite extra luft i ekonomin vissa månader. Som exempelvis juli och december som är semestermånader för många.

I övrigt så ser vi att det mesta med Modus Finans är bra, samt att de är en seriös långivare som står starkt mot andra etablerade aktörer i branschen när det kommer till snabba utbetalningar, lånesummor, snabba svar och inte minst i låga räntor.


© Söklån.nu 2018 - All Rights Reserved.