"Mycket smidig tjänst, gillar att de är så tydliga med detaljerna" - Anna Svensson

Om Mobillån- 4.5 av 5

Mobillån grundades år 2006 av familjen Johansson, av far och son Björn och Magnus. Företaget är registrerat under “S & A Sverige AB”. De var det första företaget i Sverige att erbjuda kreditgivning via mobiltelefon. Idag har de verksamhet i både Sverige och Danmark. Mobillån erbjuder sina kunder två olika låneformer, onlinekredit, och smslån [snabblån] som dom själva kallar för just “Mobillån”.

Mobillån har bra priser på sina lån. Online- krediten är något billigare än snabblånet. Utöver Mobillån så ingår även Snabbfinans, Tryggkredit och Säkerfinans i samma koncern. Mobillån utmärker sig som en av de billigare alternativen av dessa.


Lånebelopp:

1 000 - 40 000 kr

Löptid:

2 - 24 månader

Eff. årsränta:

153 - 446 %

Min. ålder:

20 år

Förutsättningar:


Utbetalning: Direkt utbetalning under kontorets öppettider till SEB, Swedbank, Nordea & Handelsbanken. Övriga banker: Samma dag eller senast kommande bankdag.
Kreditupplysning: Creditsafe

Villkor för att bli godkänd:


 • Ålder: 20 år eller äldre
 • Årsinkomst: Minst 150,000 kr i taxerad inkomst
 • Betalningsanmärkningar: Nej
 • Folkbokförd: Sverige
 • Övrigt: Äga ett mobilabonnemang

Om Krediten:


Mobillån’s ansökningar är mycket enkla och smidiga. Du får besked direkt på skärmen efter din ansökan. Mobillån är en trygg och stabil bank som funnits med länge, och erbjuder snabba utbetalningar till alla storbanker i Sverige till rimliga villkor.

Mobilllån erbjuder två olika typer av krediter:

 • Flexibel kontokredit i mobilen
 • Sms lån / Snabblån

Om kontokrediten:

Du får en flexibel kredit på den summan du blivit beviljad, och använder bara det du behöver. Mycket bra om du inte är helt säker på hur mycket du behöver låna men ändå vill ha en buffert. Max 25 000 kr.

Fördelen med Mobillån’s onlinekredit är att du får en flexibel återbetalningstid och kan göra fria uttag närsomhelst när du behöver den. Lägsta månadskostnaden är dock 9 % av den totala kreditlimiten. Månadsräntan för krediten du använder ligger på 7,9 % och är faktiskt billigare än sms lånet.

Om Sms lånet:

Vet du exakt vilken summa du behöver, så kan du välja ett sms lån med en återbetalningstid istället. Då får du hela summan utbetald direkt. Nya kunder kan söka om lån upp till 25 000 kr. Återkommande kunder kan söka om lån upp till 40 000 kr.

Fördelen med ett sms lån från Mobillån är att du får en fast månadskostnad, med tydliga villkor, och till en konkurrenskraftig ränta från en pålitlig bank som har varit med länge.

Utbetalningar sker mycket snabbt hos Mobillån, har du någon av ovanstående nämnda banker så man pengarna nästintill direkt in på kontor under Mobillån’s öppettider, inklusive lördagar.


S & A Sverige AB – Mobillån

Mobillan.se

Erik Dahlbergallén 15, 115 20, Stockholm

556678-2677

[email protected]

08-660 29 50

Fördelar:

 • Snabb utbetalning
 • Flexibel återbetalning efter dina förutsättningar
 • Har både snabblån & onlinekredit
 • Lånar höga belopp
 • Ingen UC

Nackdelar:

 • Godkänner ej betalningsanmärkningar
 • Högt inkomstkrav (150,00 kr / år)

Mobillån Betyg

Priser:

4 av 5

Beviljandegrad:

3.5 av 5

Öppettider:

4 av 5

Sammanfattning:


Mobillån är den bank som var först ut med att erbjuda kredit via mobilen år 2006 i Sverige. Sedan dess har dom blivit en populär kreditgivare på den svenska marknaden. Dom ägs av “S & A Sverige AB” som även äger Snabbfinans, Tryggkredit och Säkerfinans.

Mobillån har två olika typer av krediter – en kontokredit där du kan låna upp till 25 000 kr. Då använder du bara det du behöver och har en månadsränta på 7,9 % på utnyttjad kredit. Och vanliga sms lån där du söker om en summa från 1,000 – 40,000 kr, (max 25,000 kr för nya kunder) samt önskad återbetalningstid.

Mobillån har direktutbetalningar under kontorets öppettider till SEB, Swedbank, Nordea och Handelsbanken. Övriga banker får pengarna på kontot senast kommande helgfria vardag.

Mobillån har dock lite högre grundkrav än många andra, bland annat att du har en fast årsinkomst på minst 150 000 kr, samt att du inte har några betalningsanmärkningar. Uppfyller du detta så är Mobillån ett mycket bra val.


© Söklån.nu 2018 - All Rights Reserved.