"Mycket smidig tjänst, gillar att de är så tydliga med detaljerna" - Anna Svensson

Om Meddelandelån- 4 av 5

Meddelandelån etablerades redan 2006 i Uppsala och ägs av “C Finance AB” som även äger Flexlimit, som erbjuder onlinekrediter. Meddelandelån erbjuder dock bara sms lån och snabblån till sina kunder. C Finance är en av de äldsta och mest erfarna aktörerna i Norden.

Meddelandelån har snabba utbetalningar, varje dag. Och har marknadens bästa öppettider, öppet varje dag till 21(vardagar), 17 och 16.

Meddelandelån’s filosofi eller motto lyder – “vi vill hjälpa vanliga människor klara sig genom kortvarig stram ekonomi genom att erbjuda ett litet lån med tydliga priser och ärliga villkor”.


Lånebelopp:

500 - 30 000 kr

Löptid:

15 dagar - 36 månader

Eff. årsränta:

61,10 - 892,82 %

Min. ålder:

20 år

Förutsättningar:


Utbetalning: Pengarna på kontot inom 15 minuter under kontorets öppettider, annars inom 1 bankdag.
Kreditupplysning: Creditsafe

Villkor för att bli godkänd:


 • Ålder: 20 år eller äldre
 • Årsinkomst: Individuell bedöming
 • Betalningsanmärkningar: Nej
 • Folkbokförd: Sverige
 • Övrigt: Svenskt bankkonto och ej skyddad identitet

Om Krediten:


Meddelandelån erbjuder lån till alla som fyller deras kriterier. Gör man det så kan man låna allt i från 500 – 30 000 kr med en återbetalningstid på 15 dagar upp till 3 år.

Med Meddelandelån har du dessutom möjlighet att låna helt utan kostnad om du lånar högst 500 kr med 15 dagars återbetalningstid.

Meddelandelån har en av marknadens längsta och mest generösa öppettider. Dom gör dessutom utbetalningar även på helger och kvällar.

De har öppet alla dagar, och ända fram till 21.00 på vardagar. Ansöker du dessutom under kontorets öppettider och fyller deras kriterier som du kan se på denna sida, så ska du ha pengarna på kontot inom 15 minuter.

Meddelandelån har sedan starten 2006 varit en mycket populär långivare och är rekommenderade av 96,2 % av deras kunder.


C Finance AB – Meddelandelån

Meddelandelan.se

Birger Jarlsgatan 31, 111 45, Stockholm

556708-4578

[email protected]

020-40 00 03

Fördelar:

 • Snabba utbetalningar alla dagar i veckan
 • Bra ränta
 • Långa öppettider
 • Gratis sms lån om du lånar 500 kr i 15 dagar
 • Mycket nöjda kunder enligt trustpilot

Nackdelar:

 • Accepterar ej betalningsanmärkningar

Meddelandelån Betyg

Priser:

4 av 5

Beviljandegrad:

4 av 5

Öppettider:

5 av 5

Sammanfattning:


Meddelandelån ägs av “C Finance AB”, som är en känd, seriös och långvarig aktör inom sms lån och snabblån sedan starten 2006 i Sverige. Dom är därav en av de mest erfarna i hela norden inom denna bransch.

Med Meddelandelån så ansöker man snabbt och enkelt online via deras hemsida, och ska ha pengarna inom 15 minuter om man söker under deras öppettider, samt uppfyller deras villkor. Meddelandelån har en bra kundservice med mycket generösa öppettider och har öppet alla dagar i veckan.

Meddelandelån har inget specifikt krav på minimum inkomst hos sina sökande kunder, dom gör istället en helhetsbedömning över var och ens betalningsförmåga. Dom tar inte heller någon UC. Deras kreditupplysningar görs istället via CreditSafe.

Däremot godkänner dom inte betalningsanmärkningar. Men då finns det i sådana fall många andra bra banker att välja mellan, som även kan ge dig mycket bra lånevillkor, som exempelvis Ferratum Bank, Monetti och GoodCash.


© Söklån.nu 2018 - All Rights Reserved.