"Mycket smidig tjänst, gillar att de är så tydliga med detaljerna" - Anna Svensson

Om Leasy
- 4.5 av 5

Léasy ingår i “Thorn Svenska AB” koncernen som även äger Fokuslån, Nordiclån & Klicklån. Léasy är inte den typiska snabblånegivaren då dom flesta snabblånen betalas ut samma dag eller inom 1 dag. Léasy’s lån tar ända upp till 2 -4 bankdagar för att betalas ut.

Annars så har Léasy schyssta villkor och bra räntor på sina lån. De påminner nästan mer om ett “mindre privatlån” snarare än ett snabblån.


Lånebelopp:

10 000 - 50 000 kr

Löptid:

12 - 72 månader

Eff. årsränta:

11,52 - 43,69 %

Min. ålder:

20 år

Förutsättningar:


Utbetalning: Pengarna på kontot inom 2 – 4 bankdagar oavsett bank.
Kreditupplysning: UC

Villkor för att bli godkänd:


 • Ålder: 20 år eller äldre
 • Årsinkomst: Individuell bedöming
 • Betalningsanmärkningar: Nej
 • Folkbokförd: --
 • Övrigt: Svenskt bankkonto

Om Krediten:


Léasy står sig starkt mot sina konkurrenter i snabblåne branschen när det kommer till lånevillkor och räntor. Samtidigt så är det inte helt rättvist att jämföra Léasy med många andra snabblångivare då dom inte riktigt placerar sig i den kategorin.

Léasy’s lån tar längre tid på sig att betalas ut än andra snabblån som max tar 1 bankdag att betalas ut. Léasy ett bra lån för dig som är ute efter ett bra alternativ till privatlån.

Det är mycket lättare att bli beviljad ett lån hos en av Thorn’s långivare, alltså av t.ex. Nordiclån, Fokuslån eller av Léasy. Dock så har Nordiclån & Fokuslån betydligt snabbare utbetalningar.

Léasy lån har en något lägre “lägsta ränta” än dom andra långivarna i Thorn koncernen dock. Och har du en bra kreditbild med en stabil ekonomi så kan du mycket väl få den lägre räntan.


Thorn Svenska AB – Léasy

cashloan.leasy.se

Vretenvägen 13, 171 54, Solna

556136-8480

[email protected]

0771-10 10 10

Fördelar:

 • Låg ränta från 9,84 – 21,60 %
 • Lång löptid
 • Bra alternativ till privatlån
 • Använd pengarna till vad du vill

Nackdelar:

 • Godtar ej betalningsanmärkningar
 • Kan ta upp till 4 bankdagar innan man får pengarna på kontot

Léasy Betyg

Priser:

4.5 av 5

Beviljandegrad:

3.5 av 5

Öppettider:

4 av 5

Sammanfattning:


Léasy ingår i “Thorn AB” koncernen som står bakom Fokuslån, Klicklån & Nordiclån och är en erkänd seriös och pålitlig låne koncern.

Léasy är inte den typiska snabblånegivaren då dom snarar påminner mer om ett “mindre privatlån” med tanke på deras lite större belopp och längre löptider, men framförallt för att deras lån tar längre tid att betalas ut, upp till 2 – 4 bankdagar.

I övrigt så är Léasy ett mycket bra alternativ då dom faktiskt har väldigt bra villkor, och låga räntor jämfört med många andra snabblångivare, och är därför ett mycket bra alternativ till vanliga privatlån som brukar ta minst 5 bankdagar att betalas ut.

Om du har en bra kreditbild så kan du mycket väl få en ränta i deras lägre rang.


© Söklån.nu 2018 - All Rights Reserved.