"Mycket smidig tjänst, gillar att de är så tydliga med detaljerna" - Anna Svensson

Om Klicklån
- 4.5 av 5

Klicklån ingår i “Thorn Svenska AB” koncernen som även äger Fokuslån, Modus Finans, Nordiclån & Léasy. Klicklån tillhör de lite större lånen på marknaden. Men trots det så har dom väldigt snabba utbetalningar, oftast får man pengarna utbetalda samma dag, senast dagen därpå.

Klicklån's lån påminner precis som dom andra lånen i Thorn koncernen en hel del om mer traditionella privatlån. De är en som en slags kombination av snabblån och privatlån, och är därför ett fint alternativ till vanliga privatlån.


Lånebelopp:

10 000 - 50 000 kr

Löptid:

12 - 72 månader

Eff. årsränta:

11,52 - 43,69 %

Min. ålder:

20 år

Förutsättningar:


Utbetalning: Pengarna på kontot samma dag eller dagen efter.
Kreditupplysning: UC

Villkor för att bli godkänd:


 • Ålder: 20 år eller äldre
 • Årsinkomst: Individuell bedöming
 • Betalningsanmärkningar: Nej
 • Folkbokförd: --
 • Övrigt: Svenskt bankkonto

Om Krediten:


Klicklån har länge varit en stor aktör bland svenska snabblån och står sig starkt mot sina konkurrenter i branschen när det kommer till lånevillkor och räntor. Samtidigt så är det inte helt rättvist att jämföra Klicklån med många andra snabblångivare då dom inte riktigt placerar sig i samma kategorin.

Klicklån's storlek och upplägg påminner mer om ett traditionellt privatlån. Dock är det ett lån som betalas ut extremt fort, i vanliga fall betalas de ut samma dag, annars hamnar pengarna på kontot nästa dag.

Det är mycket lättare att bli beviljad ett lån hos en av Thorn’s långivare jämfört med privatlån, alltså av t.ex. Nordiclån, Klicklån eller av Léasy. Dock så har just Klicklån och även Nordiclån betydligt snabbare utbetalningar än Léasy.

Modus Finans har den lägsta "högsta räntan” av alla långivarna i Thorn koncernen. Men Klicklån och Léasy har i princip exakt identiska priser, det som skiljer dom är att Klicklån kan ha något lägre krav, samt att de gör snabbare utbetalningar.


Thorn Svenska AB – Klicklån

Klicklan.se

Vretenvägen 13, 171 54, Solna

556136-8480

[email protected]

020-242424

Fördelar:

 • Låg ränta från 9,84 – 21,60 %
 • Lång löptid
 • Bra alternativ till privatlån
 • Använd pengarna till vad du vill
 • Snabb utbetalning

Nackdelar:

 • Godtar ej betalningsanmärkningar

Léasy Betyg

Priser:

4.5 av 5

Beviljandegrad:

4 av 5

Öppettider:

4 av 5

Sammanfattning:


Klicklån ingår i “Thorn AB” koncernen som även står bakom Modus Finans, Léasy & Nordiclån. De är en pålitlig och erfaren låne koncern som har funnits med länge.

Klicklån är inte den typiska snabblångivaren då dom snarar påminner mer om ett “mindre privatlån” med tanke på deras lite större belopp och längre löptider, trots detta så har de ändå väldigt snabba utbetalningar, upp till 1 dag som längst.

I övrigt så är Klicklån ett mycket bra alternativ då dom har väldigt bra räntor och villkor, och långa löptider när man jämför med andra snabblångivare, och är därför ett mycket bra alternativ till vanliga privatlån som brukar ta minst 5 bankdagar att betalas ut.

Om du har en bra kreditbild så kan du mycket väl få en ränta i deras lägre rang. Värt att notera dock är att alla lån kan lösas in tidigare utan extra kostnad, så väljer du en längre löptid så är det absolut inte hugget i sten.


© Söklån.nu 2018 - All Rights Reserved.