"Mycket smidig tjänst, gillar att de är så tydliga med detaljerna" - Anna Svensson

Om Goodcash.se- 4.5 av 5

GoodCash.se är en känd snabblångivare som funnits med länge och ägs av “Prioritet Group AB” som även äger Prioritet Finans. Det som gör GoodCash.se till ett så bra alternativ är att dom har bra fasta räntor, och speciellt med tanke på att deras beviljandegrad är relativt hög. Även för dig med flera betalningsanmärkningar.

GoodCash.se’s maximala effektiv ränta ligger på låga 29 %, vilket faktiskt är en av dom bästa räntorna idag, dom står sig kraftigt positionerade gentemot konkurrenternas räntor. Återbetalningstiden är mellan 1 – 5 år, men lånet kan när som helst lösas in i förväg om möjlighet skulle dyka upp, helt utan extra kostnad.


Lånebelopp:

5 000 - 50 000 kr

Löptid:

12 - 60 månader

Eff. årsränta:

26,22 - 29,00 %

Min. ålder:

20 år

Förutsättningar:


Utbetalning: Pengarna på kontot inom 1 – 2 bankdagar oavsett bank.
Kreditupplysning: UC

Villkor för att bli godkänd:


  • Ålder: 20 – 62 år
  • Årsinkomst: Gör individuell bedömning
  • Betalningsanmärkningar: Ja, upp till 9 stycken
  • Folkbokförd: Sverige
  • Övrigt: Ej vara under skuldsanering / konkurs

Om Krediten:


GoodCash.se erbjuder lån mellan ända upp till 50 000 kr, som lägst 5 000 kr. Vi ser denna stora rang som positivt då man kan anpassa sig väldigt bra.

Räntan är fast och ligger på 23,51 – 25,74 % (max eff. ränta är 29 %), vilket är en mycket bra ränta på dessa lånesummor och löptider. En av marknadens billigaste lån till och med.

Goodcash.se har även en hög beviljandegrad, och relativt låga krav på sina låntagare. Man får ha upp till 9 betalningsanmärkningar och ändå bli beviljad.

GoodCash har heller inget krav på minimum inkomst hos dig som söker, bedömningen görs istället individuellt, hur dom anser att din betalningsförmåga ser ut osv.

GoodCash tar även en UC. Vilket många andra snabb- långivare inte gör. Dock är det mer vanligt att man tar en UC när man kan låna så pass höga summor som upp till 50 000 kr.

I övrigt så anser vi att GoodCash är ett vettigt företag och en bra långivare som beviljar många sökande, men framförallt tycker vi att dom är bra för att dom har så pass låga räntor och bra villkor på sina lån.


Prioritet Group AB – GoodCash.se

Goodcash.se

Mölndalsvägen 91, 412 63, Göteborg

556231-2438

[email protected]

031 – 755 41 00

Fördelar:

  • Upp till 9 betalningsanmärkningar accepteras
  • Låg ränta
  • Hög beviljandegrad
  • Långa löptider, samt att de erbjuder lån ända upp till 50 000 kr

Nackdelar:

  • Kundtjänst endast öppet på vardagar

Goodcash.se Betyg

Priser:

5 av 5

Beviljandegrad:

4 av 5

Öppettider:

2 av 5

Sammanfattning:


GoodCash.se ägs av “Prioritet Group AB” som även ägen Prioritet Finans. GoodCash.se är en väl känd långivare med gott rykte och har funnits med länge.

Det som gör GoodCash så bra är att dom har en fast effektiv ränta på högst 29 %, som lägst på 26,22 %. Och då pratar vi effektiv ränta. Det är en mycket vettig ränta på dessa summor och löptider, och speciellt för att det har relativt låga krav på sina kunder som söker lån. Speciellt bra är det för dig med betalningsanmärkningar då dom godkänner sökande med upp till 9 betalningsanmärkningar.

Löptiden ligger mellan 12 till 60 månader, och lånesumman på låga 5 000 kr till höga 50 000 kr. Lånet kan dock när som helst lösas in i förväg när du väl känner att du har ekonomin för det.

Ser man till hela bilden så är GoodCash en mycket bra långivare som erbjuder lån till låga räntor, med relativt låga krav. Och i det avseendet så skulle GoodCash mycket väl vara en av dom “bästa” långivarna inom sin kategori, med tanke på räntan, summan, löptiden och beviljandegraden.


© Söklån.nu 2018 - All Rights Reserved.