"Mycket smidig tjänst, gillar att de är så tydliga med detaljerna" - Anna Svensson

Om Flexlimit- 3.5 av 5

Flexlimit ägs av “C Finance AB” som även äger Meddelandelån, de grundades år 2006. Flexlimit inriktar sig enbart på kontokrediter, till skillnad från Meddelandelån som enbart erbjuder snabblån. Och som namnet antyder så har dessa ett flexibelt upplägg på återbetalningstiden, och man betalar bara för utnyttjad kredit.

Företaget är aktivt och har gjort sig ett känt namn både i Sverige och Finland. Ett stort pluss för Flexlimit är att de har en öppen kundtjänst måndag – söndag.


Lånebelopp:

3 000 - 15 000 kr

Löptid:

Flexibel

Eff. årsränta:

135,53 - 210,44 %

Min. ålder:

20 år

Förutsättningar:


Utbetalning: Pengarna inom 15 minuter om du har Handelsbanken eller Nordea under kontorets öppettider. Övriga banker: Samma dag eller senast inom 1 – 2 dagar.
Kreditupplysning: Bisnode

Villkor för att bli godkänd:


 • Ålder: 20 år eller äldre
 • Årsinkomst: Regelbunden inkomst
 • Betalningsanmärkningar: Nej
 • Folkbokförd: --
 • Övrigt: Ej ha ett aktivt lån hos Meddelandelån (samma företag)

Om Krediten:


Flexlimit jobbar enbart med kontokrediter, även kallat onlinekrediter. Det fungerar som ett vanligt kreditkort bara att du slipper det fysiska kortet, istället finns allt tillgänlig via ett online- konto där du kan göra uttag närsomhelst.

Flexlimit har 0 kr i avi- och uttags avgifter. Du väljer själv om du vill betala tillbaka ditt utnyttjade belopp direkt eller om du vill dela upp betalningen på x månader.

Flexlimit's billigaste kredit är när du väljer en kreditgräns på 15 000 kr. Därför kan det vara rekomendabelt att man väljer kreditgräns på 15 000 kr, sen bestämmer du själv hur mycket du använder. Man kan dock bara välja mellan 4 olika kreditgränser.

Dessa ligger på 3 000 kr, 5 000 kr, 10 000 kr och 15 000 kr. Villkoren är mycket tydliga för varje kreditgräns så det blir enkelt för dig att se hur priserna ser ut innan du väljer att ansöka om en kredit.

Det som är så bra med en onlinekredit är att när du har betalat tillbaka det du använt så har du full kreditgräns igen.

Alltså, väljer du en kreditgräns på 15 000 kr, använder 5 000 kr och sedan använder ytterliggare 5 000 kr, och sedan betalar tillbaka allt. Då har du 15 000 kr att använda igen.


C Finance AB – Flexlimit

Flexlimit.se

Birger Jarlsgatan 31, 111 45, Stockholm

556708-4578

[email protected]

014 0271 474

Fördelar:

 • Betala bara för utnyttjad kredit
 • Bra priser
 • Kundtjänst öppet alla dagar
 • Inget krav på fast anställning
 • Ingen UC

Nackdelar:

 • Accepterar inte betalningsanmärkningar
 • Kan ta upp till 2 dagar innan du får pengarna tillgängligt om du ej har Nordea / Handelsbanken

Flexlimit Betyg

Priser:

3.5 av 5

Beviljandegrad:

1 av 5

Öppettider:

5 av 5

Sammanfattning:


Flexlimit är ett mycket bra alternativ till andra typer av snabblån då du ständigt har en tillgänglig kredit på kontot att använda. Alltså om du väljer 15 ooo kr i kredit, använder 10 000 kr och sedan betalar tillbaka allt så har du 15 000 kr som återigen finns tillgängligt. Mycket bra om man behöver en extra buffert men inte vet exakt hur mycket man behöver.

Flexlimit ägs av “C Finance AB” som även äger Meddelandelån och grundades år 2006 och är etablerade i både Sverige och Finland. Ett stort pluss för flexlimit är de har en bra och hjälpsam kundtjänst som är öppen alla dagar i veckan.

Vi anser att Flexlimit är ett mycket bra och seriös kreditgivare, de har ett bra återbetalningskrav även fast det kallar sig för Flexibla när det kommer till återbetalningstid.

Lånar du till exempel 3 000 kr så måste du betala tillbaka minst 1 500 kr på första delbetalningen. Vilket är mycket bra krav med tanke på att det hjälper dig att inte drunkna i skulder. Du ser tydligt på deras hemsida på varje respektive kreditgräns hur mycket återbetalning som krävs på första återbetalningen.


© Söklån.nu 2018 - All Rights Reserved.