"Mycket smidig tjänst, gillar att de är så tydliga med detaljerna" - Anna Svensson

Om Ferratum

- 4.5 av 5

Ferratum Bank är en internationell aktör med verksamhet i över 23 länder. De var den första banken att introducera snabblån i Europa år 2005. Ferratum är kända för att vara snabba och smidiga i deras utlånings- processer, och för att vara en pålitlig kreditgivare. Med Ferratum har du dessutom helt räntefritt i 30 dagar! De har även utbetalningar på helger.

Ferratum har även en av marknadens lägsta räntor för krediter, utan fasta återbetalningstider. Med Ferratum har du flexibla återbetalningstider, och du betalar endast för det du använder. Ferratum har en bra och tillgänglig kundtjänst som har öppet 7 dagar i veckan via chatt, telefon & e-post.


Lånebelopp:

1 000 - 25 000 kr

Löptid:

1 - 12 månader

Eff. årsränta:

0 - 200 %

Min. ålder:

21 år

Förutsättningar:


Utbetalning: Pengarna på kontot direkt med Nordea alla dagar. Övriga banker: Pengarna på kontot samma dag om du blir beviljad innan 13.00. Annars nästa förmiddag.
Kreditupplysning: Creditsafe

Villkor för att bli godkänd:


 • 21 år eller äldre
 • Årsinkomst: Deklarerad inkomst- individuell bedömning
 • Betalningsanmärkningar: Ja, det är ok att söka med högst 6 anmärkningar
 • Folkbokförd: Sverige
 • Övrigt: Inneha ett mobilabonnemang & e-postadress

Om Krediten:


Ferratum Bank har flera olika typer av låneformer, men de mest populära är Ferratum Credit & Ferratum Micro. Det är dessa som lyfts här.

Ansökan är enkel och görs via mobil eller dator via Ferratums hemsida, och du får svar inom någon minut. Du identifierar dig via BankID eller via din internetbank. Ferratum är även ett mycket bra alternativ för dig med betalningsanmärkningar, då dom ser till fler kriterier än bara anmärkningar.

Ferratum bank har 0 kr i uppläggningsavgift.

Ferratum Credit: Med Ferratum Credit kan du ansöka mellan 1 000 – 25 000 kr. Med Ferratum credit har dessutom räntefritt de första 30 dagarna. Så antingen betalar du tillbaka allt inom 30 dagar, och får en kostnad på 0 kr, eller så slipper du betala ränta i 1 månad.

Det positiva med en kredit är att istället för att få ett lån utbetalt på ditt konto direkt, så får du istället en kredit som finns tillgänglig för uttag dygnet runt, och du bara betalar för det du använder. Ferratum Credit har även väldigt konkurrenskraftiga räntor & står sig bra mot andra aktörer.

Du har 0 kr i uttagsavgifter, och inga fakturaavgifter tillkommer.

Ferratum Micro: Ferratum Micro är ett 30 dagars- lån för dig som vill låna mellan 500 – 4 000 kr. Denna låneform har en fast kostnad:

 • Låna 1 000 kr – Pris 250 kr
 • Låna 2 000 kr – Pris 1 000 kr
 • Låna 3 000 kr – Pris 750 kr
 • Låna 4 000 kr – Pris 1 000 kr


Ferratum Bank p.l.c. (Ferratum Sweden AB) – Ferratum Bank

ferratum.se

Wennerbergsgatan 10, 112 58, Stockholm

556695-9655

[email protected]

020 12 30 30

Fördelar:

 • Räntefritt första 30 dagarna
 • Mycket bra kundservice som har öppet alla dagar
 • Bra priser
 • Flexibla återbetalningstider, betala bara för det du använder (onlinekrediten)
 • Godkänner upp till 6 betalningsanmärkningar
 • Ingen UC

Nackdelar:

 • Krediten kan bli dyr om du delar upp betalningen för länge

Ferratum Betyg

Priser:

4 av 5

Beviljandegrad:

4 av 5

Öppettider:

5 av 5

Sammanfattning:


Ferratum Bank är ett mycket bra alternativ om du är ute efter antingen ett mindre snabblån på 500 – 4 000 kr och kan betala allt tillbaka inom 30 dagar, eller om du är ute efter en “flexibel online kredit” som bara kostar när du använder den.

Ferratum Bank’s kredit är helt räntefri de första 30 dagarna, och har även mycket bra räntor jämfört med många andra. Ferratum är också ett mycket bra alternativ för dig med en eller flera betalningsanmärkningar, då dom ser till fler kriterier än bara betalningsanmärkningar.

Ferratum är en internationell aktör som var först i Europa med sms lån, och har sen dess byggt upp ett bra anseende. De är kända för att vara professionella, smidiga och snabba när det gäller ansökningar och utbetalningar.

Du har inga fasta löptider, istället har du en flexibel löptid på den krediten du använder. Det innebär att du kan du kan ansöka om en högre summa men ändå bara betala för den krediten du använder. Din kredit finns med andra ord alltid tillgänglig för uttag, och har 0 kr i uttagsavgifter och faktura- avgifter. En mycket bra buffert med andra ord.

Ferratum har en bra kundservice som har öppet alla dagar i veckan.


© Söklån.nu 2018 - All Rights Reserved.