"Mycket smidig tjänst, gillar att de är så tydliga med detaljerna" - Anna Svensson

Om Everydayplus



- 4.5 av 5

Everydayplus ägs av finska “OPR-Vakuus Oy” som grundades 2005. Everydayplus fungerar som ett “digitalt kreditkort i mobilen“, det fungerar alltså precis som ett vanligt kreditkort, bara att det finns tillgängligt via mobilen istället. Everydayplus’s kredit har dessutom upp till 54 dagars räntefri återbetalnings-period.

Everdayplus har en bra och närvarande kundservice som finns tillgänlig alla dagar via chatt, telefon, e-mail, Instagram & Facebook.


Lånebelopp:

1 000 - 25 000 kr

Löptid:

Flexibel

Eff. årsränta:

99,83 %

Min. ålder:

20 år

Förutsättningar:


Utbetalning: Pengarna blir tillgängliga inom 15 minuter med Nordea under öppettider. Har du en annan bank och söker innan 13.30 så har du pengarna samma dag innan 18.00. Ansöker du senare så har du pengarna kommade vardag.
Kreditupplysning: Bisnode

Villkor för att bli godkänd:


 • Ålder: Mellan 20 – 75 år
 • Årsinkomst: Minst 120,000 kr
 • Betalningsanmärkningar: Nej
 • Folkbokförd: Sverige
 • Övrigt: Du måste ha BankId

Om Krediten:


Ansökan om kredit hos everydayplus är mycket enkel och tar max någon minut. Man får besked direkt efter ansökan.

Med Everydayplus digitala kreditkort så har du ständigt pengar tillgängligt för uttag till ditt bankkonto, du använder pengarna till vad du vill, helt utan årsavgifter eller andra dolda kostnader.

Everydayplus har mycket förmånliga räntor när du betalar tillbaka din utnyttjade kredit inom någon månad. Betalar du tillbaka din utnyttjade kredit inom 54 dagar så har räntefritt.

Du betalar alltså enbart för det du utnyttjar, och kan därför ansöka om en högre summa som bara “finns tillgänglig på mobilen ifallatt”.

Everydayplus jobbar väldigt innovativt och skiljer sig därför från många andra kreditgivare. Istället för att betala ut en summa till ditt konto direkt, så har du istället pengarna tillgängliga dygnet runt via mobilen som en extra buffert.


OPR-Finance AB – Everyday+

Everydayplus.se

Gamla Brogatan 11, 111 20, Stockholm

556707-7044

[email protected]

08 – 225 115

Fördelar:

 • Kundservice öppet alla dagar
 • Flexibelt kreditkort “online”
 • Låg månadsränta på endast 5 %
 • Kostar bara när du använder den
 • Ingen UC

Nackdelar:

 • Godkänner inte betalningsanmärkningar

Everydayplus Betyg

Priser:

4 av 5

Beviljandegrad:

4 av 5

Öppettider:

5 av 5

Sammanfattning:


Everydayplus är ett innovativt finans bolag som jobbar med kreditgivning på ett lite annorlunda sätt. Istället för att få pengarna utbetalt på ditt konto direkt, och sedan börja betala månadsavgifter direkt så har du istället en tillgänglig “kredit i din mobil”. Du betalar alltså endast för det du använder.

Detta är speciellt förmånligt för dig om när du är duktig på att betala tillbaka din utnyttjade kredit snabbt, helst inom 3 månader efter att du utnyttjat den. Då tillhör Everydayplus en av de billigaste.

Har du Nordea och ansöker under öppettider så har du din kredit tillgänlig inom 15 minuter. Med övriga banker så har du pengarna tillgängliga samma dag om du ansöker innan 13.30, annars nästa bankdag.


© Söklån.nu 2018 - All Rights Reserved.