"Mycket smidig tjänst, gillar att de är så tydliga med detaljerna" - Anna Svensson

Om Cashbuddy


- 4 av 5

Cashbuddy ägs av “JMS Capital AB” som även äger Cash2you. CashBuddy är en välkänd bank som erbjuder lån till mycket bra villkor till relativt låga krav.

Du kan låna mellan 3 000 – 25 000 kr, dom accepterar betalningsanmärkningar under förutsättning att du inte har någon aktuell skuld hos kronofogden. Med Cashbuddy kan du slut-betala hela lånet när du vill utan extra kostnad, (som du även kan göra hos alla andra banker här på söklån.nu). Cashbuddy behandlar din ansökan vardagar mellan 9.00 – 17.00.


Lånebelopp:

3 000 - 25 000 kr

Löptid:

12 - 60 månader

Eff. årsränta:

33,40 %

Min. ålder:

20 år

Förutsättningar:


Utbetalning: Pengarna på kontot inom 1 – 2 bankdagar.
Kreditupplysning: UC

Villkor för att bli godkänd:


  • Ålder: 20 år eller äldre
  • Årsinkomst: Individuell bedöming
  • Betalningsanmärkningar: Ja, men inga aktuella skulder hos kronofogden
  • Folkbokförd: Sverige
  • Övrigt: Ej under konkurs, skuldsanering eller under förvaltarskap

Om Krediten:


Cashbuddy har mycket en mycket billig ränta på sina lån när man jämför med många andra snabblån. De kan acceptera lån till dig som kan ha svårt att få lån av andra banker, även om du har betalningsanmärkningar, om du inte har varit bosatt i Sverige så länge, eller är arbetslös och har inkomst från a-kassa.

Cashbuddy har inga krav på minimum inkomst, utan de gör en helhetsbedömning av din betalningsförmåga.

Cashbuddy’s öppettider är vardagar mellan 9.00 – 12.30, men de behandlar dock din ansökan under vardagar 9.00 – 17.00.

Du ansöker enkelt via din mobil eller dator på Cashbuddys hemsida. Det kan dock i vissa fall ta ända upp till två bankdagar att få pengarna på kontot. Detta på grund utav att du måste först bli godkänd för autogiro hos bankgirocentralen.

I övrigt så är Cashbuddy ett mycket bra alternativ, och man kan när som helst utan kostnad amortera (betala tillbaka) hela lånesumman när man kan.


Cashbuddy AB – Cashbuddy

Cashbuddy.se

Lasarettsgatan 10, 432 44, Varberg

556686-9938

[email protected]

0340-62 77 40

Fördelar:

  • Låg ränta på 29,17 % för alla
  • Accepterar betalningsanmärkningar
  • Möjlighet till betalningsfria månader per år
  • Inget min. krav på inkomst

Nackdelar:

  • Snåla öppettider hos kundtjänst

Cashbuddy Betyg

Priser:

4 av 5

Beviljandegrad:

3.5 av 5

Öppettider:

2 av 5

Sammanfattning:


Cashbuddy är en välkänd bank som tillsammans med Cash2You ägs av “JMS Capital AB“. Dom har relativt låga krav på dig som söker, och blir du beviljad så får du en mycket bra och fast ränta på låga 29,17 %.

Inga krav på minimum inkomster finns, dock vill dom att du inte har några aktuella skulder hos kronofogden, betalningsanmärkningar är dock inget hinder för att bli beviljad.

Du kan låna mellan 3 000 – 25 000 kr hos Cashbuddy, och dom behandlar din ansökan under vardagar från 9.00 – 17.00.

Det lite mindre positiva med Cashbuddy är att dom har rätt snåla öppettider hos deras kundtjänst, samt att det kan ta upp till 2 dagar att få pengarna utbetalt på ditt konto. Detta p.g.a. att du måste först bli beviljad hos bankgirocentralen för autogiro. Det är dock inga konstigheter, så länge du fyller i rätt kontonummer och clearing-nummer.

Grundkraven är dock som sagt att man har någon slag av inkomst, (lön, a-kassa eller pension). Och ej har har aktuella skulder hos kronofogden samt att du är minst 20 år. Fyller du dessa kriterier så välkomnar dom dig mycket varmt med din ansökan.


© Söklån.nu 2018 - All Rights Reserved.