"Mycket smidig tjänst, gillar att de är så tydliga med detaljerna" - Anna Svensson

Om Aasa

- 4.5 av 5

Aasa är en ny långivare i Sverige, dom ägs av “Supernova” – ett företag från Luxemburg som även är aktivt i Finland och Polen.

Det som skiljer Aasa från många andra snabblån att de bara erbjuder lite större snabblån, alltså inga lån under 10 000 kr, samt att de har väldigt tydliga villkor. Aasa har fasta årsräntor på 29,9 % för alla, vilket är en helt okej ränta för lån under 50 000 kr (43,14 % eff. ränta), och med tanke på att dom inte har något krav på någon minimum inkomst. Aasa har även en hög beviljandegrad, vilket såklart är ett pluss i kanten.


Lånebelopp:

10 000 - 50 000 kr

Löptid:

24 - 36 månader

Eff. årsränta:

43,14 %

Min. ålder:

20 år

Förutsättningar:


Utbetalning: Pengarna på kontot inom 1 bankdag oavsett bank.
Kreditupplysning: UC

Villkor för att bli godkänd:


 • Ålder: 20 - 80 år
 • Årsinkomst: Individuell bedöming
 • Betalningsanmärkningar: Nej
 • Folkbokförd: Sverige
 • Övrigt: Regelbunden inkomst

Om Krediten:


Aasa erbjuder lite större sms lån mellan 10 000 – 50 000 kr och har en fast årsränta som är lika för alla och ligger på 29,9 %.

Det som gör Aasa till ett trevligt alternativ att låna från är bland annat att dom har väldigt tydliga villkor på sina lån, samt att deras beviljandegrad är hög.

Lånet betalas ut snabbt oavsett bank, alltså inom 1 dygn, något dom har gemensamt med dom flesta andra i branschen. Dom har inte heller några minimum krav på din inkomst, dock måste du ha en regelbunden inkomst. Betalningsanmärkningar accepteras inte hos Aasa.

Aasa ger dig svar på ansökan inom 1 timme, och du godkänner och signerar då villkoren online med BankId, söker du tidigt på dagen så är sannolikheten större att du får pengarna på kontot samma dag, annars har du dom som sagt senast nästa bankdag under förmiddagen.

I övrigt så får Aasa ett bra helhetsbetyg, och de kan mycket väl ses som en het kandidat till mer traditionella privatlån.

Räntan är bra, beviljningsgraden är bra (även fast den såklart kan variera), och ansökan är smidig och okomplicerad.


Aasa Kredit Svenska AB – Aasa

Aasakredit.se

Sankt Eriksgatan 117, 113 43, Stockholm

556902-0141

[email protected]

08-420 02 606

Fördelar:

 • Hög beviljandegrad
 • Bra ränta
 • Lång löptider
 • Tydliga villkor
 • Individuell bedöming på inkomst

Nackdelar:

 • Godkänner ej betalningsanmärkningar

Aasa Betyg

Priser:

4 av 5

Beviljandegrad:

4 av 5

Öppettider:

2.5 av 5

Sammanfattning:


Aasa är en hyfsat ny långivare i Sverige som ägs av Supernova, ett företag från Luxemburg, de har dock varit verksamma i andra länder tidigare, som till exempel i Polen och Finland. Dom erbjuder lån till lite större summor och passar dig som vill låna minst 10 000 kr. Dom har en fast ränta på 29,9 % oavsett belopp och löptid.

Det som gör att man gillar Aasa är att dom har en hög beviljandegrad på sina lån, och att dom har lite längre löptider som är från 24 – 36 månader. Dom godkänner dock inte ett lån om du har betalningsanmärkningar. Dom har inte heller något minimum krav på inkomst, utan dom gör istället en individuell bedömning, ett krav är dock att man har en någorlunda regelbunden inkomst.


© Söklån.nu 2018 - All Rights Reserved.