"Mycket smidig tjänst, gillar att de är så tydliga med detaljerna" - Anna Svensson

1

2

3

4

5

6

7

8

Hitta det bästa snabblånet för dig, på bara 45 sekunder!

Söklån matchar dig med de snabblån du har störst chans att bli beviljad av samt få bäst ränta från. Du svarar 100% anonymt.


Söklån.nu matchar dig med det bästa snabblånet för just dig. Vi tar fram de bästa lånen som du har störst chans att bli beviljade av.


Till snabblånelistan

Några av de långivare vi jämför

Monetti
Leasy
Nordiclån
Creditstar
Ferratum
Euroloan
Klicklån
Goodcash
Mobillån
Risicum
Modus finans
Frogtail

Hur det fungerar

1. Gör testet

Testet består av 8 frågor och tar högst 1 minut att gå igenom. Ju ärligare du svarar, desto bättre resultat och lån.

2. Välj ett lån

Direkt efter testet så får du en personlig rekommenderad topplista av lån som du har störst chans att bli beviljad av samt få bäst ränta av.

3. Ansök gratis

Ansök gratis hos en av de banker du blivit matchad med. Du får svar direkt och pengarna hamnar på kontot inom 1 bankdag.

Hur snabblån fungerar

Skillnaden mellan privatlån och snabblån

Snabblån fungerar precis som ett vanligt lån. Den tydliga skillnaden är att man lättare blir beviljad ett lån samt att utbetalningstiderna är markant mycket snabbare. I vanliga fall har man pengarna på kontot redan samma dag efter godkänd ansökan. Senast nästkommade vardag.

Snabblån eller smslån som det även kallas för, är mindre lån mellan 1.000 - 20.000 kronor, sedan finns det lite större snabblån upp till 50.000 kr. De har oftast lägre ränta och längre återbetalningstider av naturliga skäl.

Är räntan mycket högre på snabblån än privatlån?

I de flesta fall så är den det, ja. Men det betyder inte att lånet är mycket dyrare än privatlånet. Lånar man en summa på exempelvis 10.000 kr över 12 månader med en ränta på 20%, så är det inte dyrare än ett privatlån på 100.000 kr i 8 år med en ränta på 8 % när man sätter det i perspektiv.

Ser man till den totala kostnaden så är den totala kostnaden större på privatlånet. Detta är dock inga rättvisa jämförelser. Det är två helt olika låneformer.

Snabblån Utan UC?

Väldigt många snabblångivare erbjuder även lån utan UC. Det innebär alltså inte att du slipper en kreditupplysning. Utan kreditprövningen tas istället ifrån en annan aktör, som exempelvis bisnode eller creditsafe.

Fördelen med det är att det inte syns att du sökt ett lån nästa gång du vill söka ett större lån. Men i övrigt så är det egentligen ingen större skillnad mellan att ta en kreditupplysning från UC eller annan aktör.

Vanliga frågor och svar:

Hur kan jag få en rekommenderad lista?

Svar: Med hjälp utav testet som består av 8 frågor så kan vi ta fram en unik lista med lån som du har störst chans att bli beviljad av och från bra ränta av.

Får jag resultatet direkt?

Svar: Ja. Resultatet dyker upp på din mobil eller dator efter bara några sekunder så fort du har svarat på alla frågor.

Sparas mina uppgifter?

Svar: Nej, du lämnar inga uppgifter till oss här på söklån. Det behövs inte. Du är helt anonym. Den enda gången du behöver lämna uppgifter är när du söker lånet hos banken du valt.

När tas kreditupplysningen?

Svar: Kreditupplysning tas i nästa skede när du valt att gå vidare och ansöka om lån hos en bank.

Sparas mina resultat?

Svar: Nej tyvärr har vi inget system för det i dagsläget. Resultatet finns på din skärm och försvinner när du uppdaterar eller går vidare till någon annan sida.

Hur ökar jag mina chanser till beviljat lån med detta test?

Svar: Vi plockar inte bara fram de lån du har störst chans att bli beviljad av, vi tar även fram de lån du kan få bäst ränta av. Våra algoritmer beräknar dina svar och tar sedan fram en unik lista som passar dig bäst.

© Söklån.nu 2018 - All Rights Reserved.