FAQ - Kreditkort


Måste jag vara befintlig kund hos banken för att bli beviljad ett kreditkort?

Svar: Nej det måste du inte. Du kan bli beviljad det deras bästa kort ändå. Du blir ju trots allt en ny kund för banken i och med detta.

Gäller reseförsäkringen även om jag använt ett annat kort?

Svar: Ja i vissa fall. Med vissa kort räcker det med att du bara har betalat halva resan med kortet. Medans andra kort kräver att du har betalat hela resan med just det kortet (som har reseförsäkringen) för att det ska gälla.

Hur funkar valutapåslag?

Svar: Det är när du handlar med ditt kort utomlands så lägger din bank till en extra avgift på 1 - 3 % för alla din köp. Det finns dock flera bra kort som inte har något valutapåslag alls! Dom är bättre att handla med utomlands.

Kan jag bli beviljad trots betalningsanmärkningar?

Svar: Det beror på vilka krav kreditgivaren har. Med vissa så går det inte. Medans andra kan godkänna betalningsanmärkningar. Har du betalningsanmärkningar så har vi listat flera bra lån under "Låna med betalningsanmärkningar" här på söklån.nu.

Kan man ångra ett nytt kreditkort?

Svar: Ja, du har alltid 14 dagars ångerrätt efter att du blivit beviljad ett kreditkort samt signerat villkoren.

Kan jag betala tillbaka den utnyttjade krediten när jag vill?

Svar: Ja, du bestämmer din egen återbetalnings takt med kreditkort. Ju snabbare du betalar in krediten, desto billigare blir det, speciellt om du betalar tillbaka under den räntefria perioden.


© Söklån.nu 2018 - All Rights Reserved.